Menu Sluiten

Familiekamer

Na het overlijden moet uw dierbare tot aan de dag van de uitvaart ergens verblijven. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Uw dierbare kan bijvoorbeeld thuis of in een familiekamer opgebaard worden. Het is ook mogelijk om uw dierbare bij ons te laten verblijven tot aan de dag van de uitvaart.

De familiekamers

Rouwcentrum Alexander beschikt over drie intieme, sfeervolle familiekamers. Uw dierbare verblijft vanaf het overlijden tot aan de dag van de uitvaart in de familiekamer. U ontvangt een eigen sleutel, waarmee u 24 uur per dag beschikking hebt tot de familiekamer. Hierdoor is het mogelijk om altijd zonder afspraak bij uw dierbare langs te kunnen gaan, ook in de avonden en in de weekenden. U kunt in alle rust de laatste momenten samen met uw dierbare zijn. Uiteraard is het toegestaan om bloemen, foto’s of andere herinneringen tijdelijk mee te nemen naar de familiekamers. In de familiekamers van rouwcentrum Alexander is het ook toegestaan bezoek te ontvangen. Dus als u iemand anders de mogelijkheid wilt geven afscheid te nemen dan kan dit. Mochten er meer dan 10 mensen afscheid willen nemen dan is het mogelijk om dit in het rouwcentrum te doen.

Faciliteiten

Rouwcentrum Alexander is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de familiekamers zijn rolstoel toegankelijk. De familiekamers beschikken allen over een comfortabele stoel en een bankje, zodat u gemakkelijk kunt zitten tijdens uw bezoek. Ook hebben alle familiekamers een sfeervolle elektrische haard. In de centrale hal is een keuken en toiletgelegenheid. In de keuken kunt u verschillende soorten koffie en thee maken (koffie, espresso, cappuccino, etc.). Daarnaast is er een koelkast aanwezig met diverse frisdranken.

Ruime parkeergelegenheid

Rolstoeltoegankelijk

1-8 pers per familiekamer

24 uur per dag beschikbaar

Sfeervol

Koelkast en koffie-thee faciliteiten

Heeft u vragen? Neem dan contact op, bel voor direct contact.